Kategóriák
Egyéb

NaBloPoMo

National Blog Posting Month, ezt jelenti a címben ez a furcsa betűszó. A dolog lényege, hogy 30 napon keresztül minden nap posztolni kell a blogra valamit. 

Eredetileg a NaNoWriMo mozgalommal kezdődött ez az egész, ami a National Novel Writing Month-ra utal és minden év Novemberében rendezik meg. Támogató közösséget és struktúrát ad az akadályok és a halogatás leküzdéséhez a kezdő (vagy akár haladó) íróknak. A cél az, hogy a hónap végére legyen egy kész novellád.

Ezt ültették át a bloggerek a saját világukba, ahol nem vagy elkötelezve naponta több ezer szó megírása mellett, cserébe minden nap posztolni kell valamit.

Ezzel az izgalmas kihívással kezdem meg ennek a blognak az írását.

Mi lesz vele a célom?

Az utóbbi pár évben azt vettem észre, hogy eltűntek az igazán minőségi blogok. Nem frissülnek rendszeresen vagy a “szuper exkluzív” tartalmakért csak pénzért jutsz hozzá. 

Ezért, itt egy olyasvalamit szeretnék összehozni, amit én is szívesen olvasnék. Kialakítani egy tudástárat, amihez bármikor lehet majd fordulni.

Az Amazon központi irodaépületének a neve Day 1, hogy soha ne felejtsék el, hogy ugyanolyan keményen és kreatívan kell dolgozniuk, mint az első napon, amikor a cég még csak egy induló start up volt.

Ez most itt a Day 1. Holnap találkozunk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük